27.03.2018

Tallinn Cup'ile 2018 liitusid mitu uut meeskonda!

Tallinn Cup'ile 2018 liitusid mitu uut meeskonda!

Meil on hea meel teatada uudiseid Tallinna Cup 2018 turniirilt!

 

Kahe nädala jooksul liitusid Eesti suurimasse laste jalgpallifestivalisse mitu uut meeskonda! Need meeskonnad on FC Kuusysi 2004, TPS 2006, kaks meeskonda Kapylan Pallo 2005 ja Kenya Oliech Akadeemia 2004.
Tallinn Cup on turniir, kus osalevad klubid erinevatest kontinentidest. Tallinn - see on üks ilusamatest linnadest Euroopas ja loomulikult ta väärib seda rahvusvahelise turniiri, kus osalevad võistkonnad erinevatest riikidest ja kontinentidest. Praegu on juba kinnitanud oma osalemist klubid Eestist, Lätist, Leedust, Soomest, Rootsist, Venemaalt, Valgevenest, Hispaania, Kenya, Iraan, Poola.
Kiirusta, kui sa ikka mõtleid osaleda meie turniiril! Sel aastal igas vanuserühmas pole enam kui 12 meeskonda. Sellest lähtub, et varsti lõpeb meeskondade registreerimine mõnes kategoorias! Kõik mängud toimuvad spordikompleksis A Le Coq, 5 naturaal- ja kunstväljakud. Pakume külalistele suurepäraseid väljakuid ja erinevaid osalejaid. Osalemine on tasuta, tasuta majutust treeneritele ja tasuta bussiliiklus ümber linna meeskondadele.
Lisateavet osalejate kohta leiate siit: https://www.tallinncup.eu/ee/registered_teams